3. část recenze - kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM125

recenze KitchenAid Artisan kuchyňský robot 5ksm125Kategorie: Recenze Kitchenaid

Čtete pokračování recenze na nový kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM125, který je nástupcem oblíbeného modelu 5KSM150.

Přejít na první díl recenze...
Přejít na druhý díl recenze...
 

 

Volitelné příslušenství

K robotu můžete zakoupit velké množství příslušenství, které vám usnadní život a rozšíří funkční hodnotu celého přístroje.

Nejvíce prodávané příslušenství je mísa s přesným ohřevem 5KSM1CBET, Balíček s příslušenstvím FPPC, Keramická mísa 5KSMCB5LW a více barevných variant, Krouhač/kráječ MVSA se třemi bubínky, Kryt na mísu KBC90N, Kryt na skleněnou mísu, Lis na ovoce a zeleninu FVSP, Lis na těstoviny KPEXTA, Mlýnek na maso FGA, Mlýnek na maso/zeleninu/ovoce 5FVSFGA, Food processor 5KSM2FPA, Mlýnek na obilniny GMA, Nalévací štít KN1PS, Nástavec na plnění klobás SSA, Nástavec na ravioly KRAV, Násypka FT, Nerezová mísa 3l KB3SS, Nerezová mísa 4,28l K45SBWH, Nerezová mísa 4,83l K5THSBP, Obal na robot KMCC1WH, Odšťavňovač 5KSM1JA, Odšťavňovač citrusů JE, Otvírač konzerv CO, Plochý šlehač K5THCB/K45B, Plochý šlehač se stěrkou 5KFE5T, Sada krouhacích nožů EMVSC, Skleněná mísa 4,83l KGB, Matná skleněná mísa 4,83l 5K5GBF, Šlehací metla K45WW, Strojek na těstoviny 5KPSA, Zmrzlinovač KICA, Stojan na sušení těstovin KTMP-CLR, Strojek na těstoviny 5KSMPSA, Hnětací hák K45DH.

volitelné příslušenství recenze kitcehnaid kuchyňský robot

Použití a využití

Roboty modelové řady Artisan od společnosti KitchenAid jsou primárně určeny pro domácí a malé provozy. Své místo najdou jak v domácnosti, tak např. v malé cukrárně, restauraci a malých provozech. Maximální doba zatížení je cca 10 minut dle tuhosti těsta. Robot zvládá zpracovat těsto až do hmotnosti 2,25 kg, tj. 1,2 kg mouky, což je hmotnost, kterou v domácích podmínkách nezvládne každý. Pokud často pečete např. chleba pro větší rodinu, je tohle právě ta správná volba. Veškeré příslušenství je omyvatelné bez problémů v myčce – ověřeno praxí.

Závěr

Robot Artisan 5KSM125 od společnosti KitchenAid patří mezi velmi kvalitní kuchyňské roboty. Výrobce si je toho samozřejmě vědom a tomu odpovídá i cena.

Vyplatí se tedy koupit robot KitchenAid Artisan 5KSM125? Pokud chcete mít velmi kvalitní a robustní přístroj a nespokojíte se s kompromisy, které nabízí mnohdy plastová konkurence, pak KitchenAid je pro vás ta správná volba. To platí i o veškerém příslušenství, které s k robotu dá dokoupit. Díky tomu vám robot ušetří spoustu námahy, času a dodá vašim kulinářským výrobkům jiný rozměr.


příslušenství kuchyňských robotů kitchenaidNáš tip: Příslušenství k robotům KitchenAid

Znáte všechny možnosti, jak vylepšit svého robota KitchenAid? Víte, že kromě standardního šlehání, míchání a hnětení a běžného doplňkového krouhání a strouhání dokáže třeba vařit za stálého míchání? Tvarovat těstoviny s náplní? Odšťavňovat?

 

1. část recenze...
2. část recenze...

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.