3. díl recenze - kuchyňský robot KitchenAid Artisan Mini 5KSM3311

recenze KitchenAid Artisan kuchyňský robot miniKategorie: Recenze Kitchenaid

Čtete recenzi na nový kousek z dílny amerického výrobce KitchenAid - kuchyňský robot Artisan Mini 5KSM3311. Menší, lehčí, ale stále velmi silný a efektivní.

První díl recenze...
Druhý díl recenze...
Třetí díl recenze...
Čtvrtý díl recenze...

 

 

Standardní příslušenství

Robot je dodáván se základním příslušenstvím, jako je - nerezová mísa o objemu 4,83 litru (K5THSBP), hnětací hák (K45DH), plochý šlehač (K5THCB/K45B), šlehací metla (K45WW). Všechno příslušenství lze bez problémů vyměnit a mýt v myčce.

příslušenství kitchenaid artisan 5KSM3311

Standardním příslušenstvím modelu KitchenAid Artisan Mini 5KSM3311 je třílitrová nerezová mísa, drátěná šlehací metla, plochý šlehač a hnětací hák. Všechny svislé nástavce jsou tvarově přizpůsobené třílitrové nádobě tak, aby nenechávaly nezamíchané okraje.

Standardní příslušenství 5KSM3311Standardní vybavení kuchyňského robota Mini odpovídá základní nabídce činností - šlehání, míchání a hnětení. Velmi praktický je také plexi průhledný kryt s násypkou a šlehač s měkkým okrajem, který nenechá ani gram nezpracovaného těsta nebo krému.

Technické parametry:

  • Příkon 250 W, motor, stejnosměrný proud
  • Počet otáček 40 - 200 / rychlost 1-10
  • Max. kapacita 680 g
  • Objem mísy 3,3l
  • Materiál motorové jednotky: litý zinek
  • Rozměry výrobku (v x š x h) 31,2 x 19,8 x 31,2 cm
  • Hmotnost výrobku 6,5 kg

Rozbalení robota z krabice

Zakoupením robota získáte krabici o rozměrech 38,4 x 40,6 x 26,2 cm. Samotný robot po vybalení má rozměry 31,2 x 19,8 x 31,2 cm a hmotnost 6,5 kg. Společně s robotem vybalíte příslušenství jako je hnětací hák, plochý drtič a šlehací metlu, nerezovou mísu o objemu 3,3l.

recenze kuchyňský robot kitchenaid artisan mini

Už na první pohled zjistíte, že lak a barevné provedení je provedeno ve vysoké kvalitě. Samotná konstrukce robota je robustní a celokovová, navíc kromě těla, na rozdíl od většiny konkurentů, má i celokovové převody. Místo klasického převodového řemenu jsou pro přímý pohon použita ozubená kola. O pohon se stará velmi tichý 250W motor s 10 rychlostmi od 40 do 200 otáček za minutu.

nastavení rychlosti kuchyňského robotu pákou

Přepínání rychlostí na kuchyňském robotu KitchenAid Artisan Mini probíhá stejně odolnou a houževnatou ocelovou pákou, jako u zavedených větších modelů. Nic, co byste omylem pokazili při chvilce nepozornosti.

Díky svým menším rozměrům jej stále můžeme považovat za dobře přenosný a skladný. Na výběr máte mnoho zajímavých barevných variant, ze kterých si určitě vyberete tu správnou barvu, která bude ladit s vaší kuchyní. Tělo kuchyňského robota je oválné, hladké bez zbytečných přechodů a hran. V podobném designu se robot prodává už několik desetiletí, a zkušenosti dokazují, že právě tato volba konstrukce je ta nejideálnější a usnadňuje čištění robota.recenze kuchyňský robot kitchenaid mini

Tělo robota neobsahuje žádný kruhový spínač ani display, jen dvě páky přímo ve výklopném rameni. Jedna slouží k samotnému vyklopení a druhá k volbě rychlosti. Rameno robota obsahuje dva pracovní výstupy. Jeden zespoda hlavy robota, který je určen pro práci v samotné míse – míchání, šlehání, hnětení, a druhý z čela přístroje (malý otvor uprostřed čela), ke kterému se dá připojit jeden z mnoha dostupných nástavců příslušenství.


příslušenství kuchyňských robotů artisan miniNáš tip: Velký výběr příslušenství pro každou práci v kuchyni

Přikoupením přídavných zařízení povýšíte svého robota - pomocníka pekařů a cukrářů - na multifunkční zařízení, které zvládne v kuchyni velkou většinu všech prací, jako je mletí, krájení, krouhání, strouhání, odšťavňování, nebo výrobu domácích těstovin. Podívejte se do našeho e-shopu!

 

Pokračování recenze (4. díl)...
Zpět na druhý díl recenze...
Zpět na první díl recenze...

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.