Jak vybrat food processor KitchenAid?

srovnání food processorů kitchenaidMagazín > Články a zajímavosti

Pokud nevíte jaký Food processor vybrat, včem se jeden liší od druhého, případně jaké funkce využijete, připravili jsme pro Vás přehlednou tabulku food processorů od společnosti KitchenAid, které jsme seřadili podle výkonu, barvy, příslušenství a technických parametrů.

 

Food processor je zajímavým skloubením funkcí sekáčku, krouhače, mixéru a kuchyňského robota a třeba i odšťavňovače. V jedné pracovní nádobě může sbírat nakrájený nebo nastrouhaný materiál pod rotujícím kráječem nebo struhadlem, ale výměnou nástavců může v té stejné nádobě fungovat jako sekáček, hnětač těsta nebo mixér.

Výsledkem je nezanedbatelná úspora času stráveného v kuchyni a naprosto zásadní pozitivní změna vzhledu servírované zeleniny nebo ovoce.

S Food processorem můžete lehce vytvořit přesné plátky z měkkých i tvrdých surovin - a to v nastavitelné šířce, úhledné kostičky pro zeleninové či ovocné saláty, nakrájet brambory na krásné hranolky, nasekat led, připravit domácí strouhanku nebo rychle nastrouhat zeleninu. Také oceníte speciální funkci krájení na kostičky, díky ní získáte stejně veliké kousky ovoce a zeleniny, které budou všichni obdivovat. Každý s Food processorů má extra ostré univerzální nože pro zpracování velkého i malého množství surovin. Dále díky velkému množství příslušenství můžete využít například  odšťavňovač na citrusy, šlehač na vejce a hnětač těsta je samozřejmostí. Vybírat můžete ze tří typů food processorů od společnosti Kitchenaid a to Artisan KFP1644, P2 KFP1335 a P2 KFP0925. Na výběr máte také z mnoha barevných provedení.

Prohlédněte si fotografie jednotlivých typů a projděte si srovnávací tabulku technických parametrů (zcela dole).

Food processor Artisan KFP1644

Food Processor KitchenAid Artisan KFP1644 o objemu 4 l je spolehlivý pomocník pro všechny kuchaře a kuchařky, jelikož vše složité zjednodušuje. Tento dosud nejschopnější food processor pozvedne vaše vaření na novou úroveň díky precizním řezem a prezentací, což jsou zásady chutného a dobře naaranžovaného jídla s plnou chutí a konzistencí. Food processor Vám usnadní krájení, sekání, strouhání, pyré a míchání – vše pouhým dotykem tlačítka. Speciální funkce krájení na kostičky usnadňuje zdobení pokrmů.

Příslušenství

Food processor P2 KFP1335

Food Processor KitchenAid Artisan P2 KFP133 o objemu 3,1 l je úžasně dostupný kuchařský pomocník, který je připraven Vám pomoci zapomenout na používání nože, protože drtí a seká suroviny s tou největší lehkostí. Během chvilky vytvoříte tenké i silné plátky – a to bez přerušení. Food processor Vám pomůže při krájení, sekání, strouhání, míchání, šlehání, hnětení či přípravě domácího pyré. Tento multifunkční přístroj, díky kterému zažijete při vaření radost z tvoření na mnoha úrovních bude Váš nepostradatelný pomocník.

Příslušenství

Food processor P2 KFP0925

Food Processor KitchenAid Artisan P2 5KFP0925  je nejmenší z trojice food processorů KitchenAid s pracovními nádobami 2,1 a 0,7 litrů, plnícími nástavci 3v1, dvěma noži, hnětačem těsta a dvěma krájecími kotouči. Dvě rychlosti a krátké pulzní zapnutí, je ideální kuchařský pomocník. Je připraven Vám pomoci v kuchyni, kdy během chvilky vytvoříte tenké i silné plátky – a to bez přerušení. Food processor Vám pomůže při krájení, sekání, strouhání, míchání, šlehání, hnětení či přípravě domácího pyré. Tento multifunkční přístroj, díky kterému zažijete při vaření radost z tvoření na mnoha úrovních bude Váš nepostradatelný pomocník.  

Příslušenství

Srovnání Food processorů podle technických parametrů a vlastností

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.