Limitovaná série - levandulový robot Artisan 5KSM156

robot kitchenaid levandulováMagazín > Články a zajímavosti

Kuchyňské roboty KitchenAid Artisan moc reklamy nepotřebují - zná je každý. Ikonický vzhled a legendární kvalita mluví samy za sebe. Tedy pokud vám vyhovuje, že si koupíte něco, co už všichni viděli a třeba i mají.

Protože pokud chcete osvědčenou kvalitu a nad to neobyčejný vzhled, měli bychom pro vás recept.

Zvláštní edice se nikdy nedělají proto, aby je měl každý. Vyrobí se jen několik kusů, dokonce i kdyby bylo jasné, že se hladce prodá i dvojnásobné množství. V ceně totiž dostanete exkluzivitu, která je malým počtem kusů v sérii podmíněná.

A teď se podívejte na tu krásu:

levandulový kuchyňský robot KitchenAid Artisan

Levandulová je barva Provence a kdo si potrpí na něžné barevné kombinace francouzského venkova, měl by zbystřit. Robot je doplněn leštěnou nerezovou mísou s krásně dekorativním tepaným povrchem, která je rovněž limitována a jakmile se doprodá, nebude.

Kde se dozvíte víc? Kliknutím přejdete do e-shopu >>>

 

V srdci přístroje bzučí osvědčený 300 W motor, kterým jsou vybaveny všechny pětilitrové kuchyňské roboty Artisan do domácnosti. Spolu s dalšími běžnějšími roboty KitchenAid má společné všechny hlavní parametry, včetně velikosti, hmotnosti, materiálu jednotlivých součástek a efektivní elektronické regulace otáček.

V základním balení dostanete:


plochý šlehač kitchenaidPlochý šlehač

Svislý nástroj určený pro míchání a šlehání zejména řidších těst a krémů. Tvarově velmi přesně sedí v pětilitrové pracovní míse robotu. Jedná se o houževnatý kovový odlitek potažený nepřilnavou vrstvou kvůli lepšímu mytí. Vhodné do myčky.


 

hnětací hák kitchenaidHnětací hák

Svislý nástroj určený pro hnětení kynutých těst a přípravu kaší, třeba bramborové. Tvarově velmi přesně sedí v pětilitrové pracovní míse robotu. Jedná se o houževnatý kovový odlitek potažený nepřilnavou vrstvou kvůli lepšímu mytí. Vhodné do myčky.


 

drátěná šlehací metlaDrátěná šlehací metla

Svislý nástroj určený pro šlehání smetany nebo bílků. Opět tvarově velmi přesně vykrývá vnitřní objem pracovní nádoby, takže je velmi efektivní. Nerezavějící úprava, vhodné do myčky.


 

Tepaná nerezová mísa 4,83 litrůTepaná nerezová mísa 4,83 litrů

Pracovní nádoba, ve které můžete najednou dělat až 2,25 kg kynutého těsta (to jsou tři 700g bochníky chleba!). Díky optimálnímu tvaru, planetárnímu pohybu nástrojů a jejich tvarové kompatibilitě nezůstává nezpracovaný materiál po stěnách a u dna.


 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.