Recenze - kuchyňský robot KitchenAid Artisan 4,8l

recenze KitchenAid Artisan kuchyňský robotKategorie: Recenze Kitchenaid

Pokud mají milovníci pečení někdy v průběhu roku svůj svátek, bude to nejspíš v době, kdy v Británii probíhá televizní soutěž The Great British Bake Off.

V té době také vznikla recenze v časopisu Trustedreviews.com, kterou vám nyní přinášíme přeloženou.

 

V roce 2015 se na pultech soutěžících pekařů celkem nečekaně objevily místo obvyklých kuchyňských robotů KitchenAid Artisan konkurenční Kenwood kMix KMX5. Vlna rozhořčení, která se následně zvedla v médiích a mezi fanoušky pořadu vedla k tomu, že se o rok později oblíbené roboty KitchenAid na pulty vrátily a BBC přiznala, že pokus o osekání nákladů nebyl úplně skvělý nápad.


Pro:

  • Tichý, rychlý a efektivní
  • Plexi kryt s nálevkou
  • Velká kapacita pracovní nádoby

Proti:

  • Poněkud dražší
  • Základní instrukce by mohly být lepší

Autentický originál této recenze najdete na webu www.trustedreviews.com společně s fotkami a spoustou dalších podrobných recenzí.


Kuchyňský robot KitchenAid Artisan 4,8 l - design

Na tradiční zaoblený tvar celokovového těla v kombinaci s lesklým lakem a chromovanými prvky je doslova radost pohledět. Tento 4,8l model s katalogovým číslem 5KSM150 je navíc k dostání v neuvěřitelných 28 barvách, od matně perlové až do onyxově černé, včetně trendy pastelových odstínů a metalických barev. Když vezmete v úvahu nemalou hmotnost tohoto přístroje - 11,17 kg, začíná být jasné, proč má tak širokou nabídku barev.

Bude totiž muset být natrvalo umístěný na pracovní desce v kuchyni a stane se tak i vzhledem k rozměrům středobodem kuchyňského prostoru, vizuálně i prakticky. Což ale, pokud jste nadšeným pekařem nebo pekařkou, není žádný problém.


kitchenaid artisan 5KSM175 královská červenáNáš tip: nejprodávanejší kuchyňský robot KitchenAid Artisan - červená metalíza

Každá značka má svoji prémiovou řadu výrobků a prodejní superhit, který ji charakterizuje. Tento zaoblený celokovový kuchyňský robot se stal ikonou americké kvality a okázalé estetiky a je nejprodávanějším modelem nejen za oceánem, ale i u nás.

 

Tato verze kuchyňského robota je k mání s nerezovou pracovní mísou. I když jsem na nerezovou mísu docela zvyklá a neláká mě sledovat každý pohyb šlehací metly, celkem chápu estetický důraz, který vznikl u starších modelů použitím mísy skleněné.

Ale stejně, broušený vnitřní povrch nerezové nádoby je ve styku s lepivým těstem o něco lepší, než superhladké sklo. Pohodlné madlo, nízká hmotnost a dobrá stabilita v přístroji i mimo něj - to jsou asi hlavní důvody, proč jsem si pracovní nádobu robotu KitchenAid okamžitě oblíbila. A to není všechno, protože je tu ještě bezkonkurenční kapacita - najednou zde můžete pracovat s kilem hladké, nebo 0,8 kg celozrnné mouky.

Pokračování

 

 

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.