Recenze - kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM175

recenze KitchenAid Artisan kuchyňský robotKategorie: Recenze Kitchenaid

Nejnovější model z řady kuchyňských robotů KitchenAid Artisan s pětilitrovou pracovní nádobou nese označení 5KSM175. Jak už bývá u této značky zvykem, má tento model všechny výhody svých předchůdců a k tomu i nějaké nové.

V čem je tak skvělý, jak vám pomůže a čím vás nadto ještě překvapí, se dočtete v následující recenzi.

 

Není žádná náhoda, že roboty společnosti KitchenAid jsou jedny z nejkvalitnějších a nejlepších robotů na světě. Nyní přichází na český trh novinka robot Artisan 5KSM175, a to jako nástupce velmi oblíbené modelové řady Artisan 5KSM150 jenž se může právem nazývat králem mezi kuchyňskými roboty. Tento robot je vyráběn v několika málo modifikacích již několik desítek let a stále se drží na špici toho nejlepšího, co můžete v kuchyni používat.

recenze kuchyňský robot kitchenaid 175

Kuchyňský robot Artisan 5KSM175 je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot. /min. Přímý pohon je konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene a zabezpečuje vyšší účinnost.


Pro:

  • Design, který nezestárnul od první poloviny dvacátého století
  • Jednoduché ovládání
  • Bohaté příslušenství v základním balení
  • Velká kovová mísa s úchytem
  • Planetární systém míchání
  • Běží neuvěřitelně tiše
  • Nepřeberný výběr příslušenství

Proti:

  • Vysoká cena
  • Vysoká hmotnost - i když to je nevýhoda jen u stěhování, při práci je to naopak výhoda.

Výkon 300W se na první pohled nezdá moc, ale díky kovovým převodům a hlavně skvělému zpřevodování, robot poskytuje dostatečný výkon a hravě překonává konkurenci. O robotech KitchenAid je známo, že se tyto motory pyšní mnohaletou výdrží.

kuchyňský robot kitchenaid kovové převody

Velmi precizně vyrobené celokovové převody, to je jedna z nejsilnějších karet v balíčku výrobce. Kuchyňské roboty KitchenAid díky tomu neztrácí výkon motoru, pracují hladce a hlavně se nepokazí týden po záruce, vlastně se většinou nepokazí nikdy.

Velkou výhodou oproti konkurenci je, že se vyrábí v mnoha barevných variantách. Díky tomu si můžete vybrat právě ten, který vám bude ladit ve vaší kuchyni.

barevná škála kitchenaid roboty artisanBarevná škála kuchyňských robotů KitchenAid je stejně legendární a na trhu neopakovatelná, jako je jejich výkon, rychlost a spolehlivost. Americký trh je nejnáročnější na trhu a být na něm jedničkou vyžaduje invenci.

Mezi další konkurenční výhody patří celokovová konstrukce, vyšší hmotnost 10,65 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zajišťující dokonalou stabilitu za jakýchkoli pracovních podmínek a na každém povrchu. Roboty Artisan 5KSM175 využívají planetárního systému mixování. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.

Na hlavě robotu se nachází multifunkční zdířka, kde lze upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, díky kterému můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem daleko více možností, o které lze robot rozšířit.

logo kitchenaid kuchyňský robot

Kuchyňské roboty Kitchenaid potěší i tím nejmenším detailem


kuchyňský robot artisan 5ksm175Náš tip: Nejprodávanější červená klasika - 5KSM175 červená metalíza

Jasná červená barva dala výrobkům KitchenAid vizuální charakteristiku i světovou proslulost. Možná budete rádi, když návštěva ve vaší kuchyni tuto barvu ihned pozná a začne závidět...


 


 

Pokračování recenze...

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.