Recenze - kuchyňský robot KitchenAid Artisan Mini 5KSM3311

recenze kuchyňský robot kitchenaid artisan miniKategorie: Recenze Kitchenaid

Kuchyňské roboty KitchenAid nikdy nebyli zrovna drobečci. Na druhé straně - velký výkon, velká pracovní mísa a přitom dětsky snadné ovládání byly vždy jejich nejsilnějším argumentem.

Přesto nakonec KitchenAid vyslyšel volání po menších robotech vhodných pro singles, páry bez dětí nebo starší páry, které už mají děti ve svém.

Přivítejte model Mini s mísou 3,3 l.

 

Představujeme Vám novinku na českém trhu od společnosti KitchenAid a to o 20% menší přístroj s o 25% lehčí konstrukcí - robot Artisan MINI 5KSM3311. Tento robot je menší doplněk ke klasice v oblasti kuchyňských robotů modelové řady robotů Artisan 5KSM125 a vybavenější variantě robota Artisan 5KSM175.


Pro:

  • Menší a lehčí, než standardní pětilitrové modely
  • Nadčasový design
  • Velmi jednoduché ovládání
  • Příslušenství v základním balení
  • Kovový mísa s úchytem
  • Planetární způsob míchání zvládne velké i minimální množství bez zbytků
  • Tichý
  • Umožňuje připojení veškerého příslušenství z pětilitrové řady, včetně toho, co se přestalo vyrábět už v minulém století.

Proti:

  • Stále poměrně vysoká cena

Kuchyňský robot KitchenAid Artisan Mini 5KSM3311 - jaký je?

srovnání kuchyňských robotů KitchenAid Artisan

Srovnání kuchyňských robotů KitchenAid Artisan - vlevo model s pětilitrovou mísou (v naší nabídce buď 5KSM125 nebo 5KSM175), vpravo nový model Mini, který je o 20 % menší a 25 % lehčí. Když se ale podíváte do tabulek, rozhodně není ošizený na výkonu nebo vybavení.

Roboty KitchenAid se můžou právem pokládat za to nejlepší, co na trhu můžete mezi roboty najít. Robot Artisan MINI 5KSM3311 je vybaven velmi tichým a výkonným 250W motorem s deseti rychlostmi od 40 do 200 ot. /min. Přímý pohon je konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene a zabezpečuje vyšší účinnost.

Výkon 250W se na první pohled nezdá moc, ale díky kovovým převodům a hlavně skvělému zpřevodování, robot poskytuje dostatečný výkon a hravě překonává konkurenci. O robotech KitchenAid je známo, že se tyto motory pyšní mnohaletou výdrží.

Motor a kovové převody robotů KitchenAid ArtisanArcheologové za tisíc let jednou nazvou naši přítomnost jako dobu plastovou. Nahrazování kovů plasty se naštěstí netýká robotů Artisan, ani tradiční pětilitrové řady, ani nové třílitrové řady Mini.

Velkou výhodou oproti konkurenci je, že se i nový model Artisan MINI 5KSM3311 vyrábí v nových barevných variantách, které jsou zajímavým zpestřením a doplňkem Vaší kuchyně. Novými barevnými odstíny se KitchenAid tentokrát zcela odlišuje od barev, které jste u značky KitchenAid znali. Barvy jsou výrazné a mladistvé. Díky tomu si můžete vybrat právě ten, který vám bude ideálně ladit ve vaší kuchyni.


kuchyňský robot KitchenAid Artisan Mini 5KSM3311Náš tip: Menší, lehčí, ale stále pekelně silný a nezničitelný

Kuchyňský robot KitchenAid Artisan Mini 5KSM3311 se narodil z plánu výrobce obsadit lehčí váhové kategorie pořádným celokovovým robotem, který by poslal čínské plasťáky do recyklace. Dlužno podotkonout, že downsizing se nepodepsal na výkonu, ani pohodlí používání. Podívejte se do našeho e-shopu!

 

Pokračování recenze...

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.