Recenze - varný robot KitchenAid Artisan

recenze KitchenAid Artisan varný robotKategorie: Recenze Kitchenaid

Pohádku o hrnečku, který vařil tak nějak sám, určitě slyšel v dětství každý. Že se tohoto vynálezu za svého života skutečně dočkáme, v to už asi nedoufal nikdo z nás.

Zatímco hrneček v pohádce uměl jen kašičku a nedal se jednoduše vypnout, varný robot zvládá nepřebernou spoustu receptů a ovládá se velmi jednoduše.

 

Představujeme Vám novinku na českém trhu od společnosti KitchenAid a to varný robot KitchenAid někdy také uváděný jako: „KitchenAid Cook Processor“.

varný robot všechny barvy kitchenaid

Jak je u spotřebičů KitchenAid zvykem, výrobce nabízí poměrně širokou barevnou škálu a velmi propracovaný design.


Pro:

  • Varný robot není z plastu, má litou kovovou konstrukci
  • Pomocí nástavce získáte „food processor“ - je k zakoupení zvlášť
  • Práce s robotem je velmi snadná, ovládání je intuitivní
  • Záruka 3 roky
  • Robot je k dispozici v 6 barevných variantách
  • Jemně obrací a promíchává suroviny
  • Představené auto programy
  • Manuální režim
  • Dosahuje vysoké a přesné teploty vaření (140 °C)

Proti:

  • Přístroj nemá integrovanou váhu
  • Chybí program na čištění
  • Vysoká cena

Pokud nevíte, co si pod pojmem „varný robot“ představit, tak se Vám pokusíme v naší recenzi tento výrobek blíže představit. Největší výhodou varného robotu od společnosti KitchenAid je inteligentní a všestranné „all-in-one“ nastavení a snadné, intuitivní ovládání. Přístroj tak zvládne vše od vaření, smažení, vaření v páře, dušení, hnětení těsta, sekání, mletí, mixování, mísení, emulgování až po efektivní šlehání a míchání.

Recenze varný robot artisan kitchenaid obrázek

K varnému robotu KitchenAid je přirozeně k dispozici ve standardním vybavení tištěná kuchařka a aplikace pro smartphony se spoustou dalších receptů.

Možnost vytváření jídel pro celou rodinu s velkou kapacitou. Teplotní rozsah umožňuje široký rozsah úkonů, od zpracování těsta až po smažení. Ikonický a nadčasový design navíc k dispozici v 6 barvách, které jsou standardem pro všechny výrobky KitchenAid. Robustní, stabilní, vydrží a snadno se čistí. Ideální rozměry výška 36 cm, délka 40 cm, šířka 33 cm.

varný robot kitchenaid výběr barev recenze

Varný robot KitchenAid ARTISAN 5KCF0104 je vybaven 6 automatickými režimy vaření, které Vás při přípravách receptů krok za krokem provedou každým jednotlivým úkonem až k výslednému lahodnému pokrmu. Díky možnosti manuálního režimu můžete navíc také sami experimentovat, a využívat tak zbrusu nových způsobů přípravy vašich oblíbených pokrmů. Velký 4,5 l hrnec z nerezové oceli a široký rozsah teplot (40 ° C až 140 ° C) jsou hlavní výhody tohoto spotřebiče.

varný robot artisan kitchenaid detail

Varný robot KitchenAid Artisan v sobě spojuje robustní konstrukci z kovového odlitku a nerezové oceli s určitou odlehčenou elegancí. I přes solidní hmotnost a nezničitelnou stavbu nepůsobí na kuchyňské lince jako kovadlina, ale jako brilantní inteligentní pomocník.


varný robot kitchenaid artisan 5KCF0103ENáš tip: Varné roboty KitchenAid Artisan

Přístroj, který vás vyžene od plotny. Ne, vážně - proč by dnes člověk měl hlídat hrnce, krájet a míchat všechno ručně, když to za něj velmi dobře zvládne a pohlídá stroj?

 

Pokračování recenze - popis funkcí

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.