Velikonoční inspirace

Příroda se probouzí a do vůně prvních konikleců a mladé trávy se mísí vanilka, citrón, rozinky nebo čokoláda z velikonočních dobrot. Jste připravení na oslavu jara?

Jarní barvy KitchenAid, velikonoční inspirace

Značka KitchenAid se oděla do jarní zelené s novou edicí "lahvově zelená". Ušlechtile matný povrch v krásné nové barvě, která je decentní stejně jako neokoukaná. Kuchyňský robot z nejvyšší třídy 5KSM185 se hlásí o práci na mazancích, beránkovi a všech nových chutích jara.

Kuchyňský robot Artisan v barvě lahvová zelená

Jaro totiž přeje pekařům a cukrářům. A mlsným jazýčkům samozřejmě taky. Rozjeďte to ve velkém a třeba i na dva plechy nad sebou. Kuchyňský robot Artisan 5KSM185 to zvládne.

Všechny spotřebiče KitchenAid v barvě lahvová zelená

Inspirovat se můžete dalšími krasavci v designové řadě. Nádherně vypadajícím toustovačem a skvělou rychlovarnou konvicí. Že nejsou jen na parádu, ale umí i spoustu užitečné práce, je samozřejmost.


Navštivte náš obchod:

Kuchyňský robot Artisan 5KSM185 lahvově zelenáRychlovarná konvice Artisan 5KEK1522 lahvově zelenáToustovač Artisan KMT2204 – lahvově zelená


Pusťte se s námi do pečení:

 

recept chléb z kvásku Domácí chléb z kvásku

Když zakřupe kůrka domácího chleba, seběhne se celý dům. Nebo ne? Přesvědčte se sami. Chléb z kvásku se po generace pekl doma, je na čase s tím znovu začít, nebo to alespoň vyzkoušet.

 

recept velikonoční mazanec Velikonoční mazanec

Voňavá sladkost na velikonoční stůl a tradiční domácí pečivo spojené s vítáním jara. Kulatý a usměvavý mazanec do každé rodiny. Pochutnají si všichni.

 

kynuté buchty Kynuté buchty s mákem

Nejen do uzlíčku přes rameno, klidně i k nedělní kávě. Buchty lidově nazývané honzovky jsou jednou z největších lahůdek našeho dětství. Kdy jste je naposledy měli doma? Ne z pekárny, ale pěkně z trouby?

 

jak si udělat vlastní máslo Jak si udělat vlastní máslo?

Na čerstvý chleba i na velikonoční mazanec patří pěkná vrstva másla. Checete se blýsknout? Pojďte se podívat, jak si udělat máslo vlastní s pomocí velké mísy a šlehače nebo robotu.

 
Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.