3. díl recenze - kuchyňský robot KitchenAid Artisan 5KSM175

recenze KitchenAid Artisan kuchyňský robotKategorie: Recenze Kitchenaid

Čtete recenzi na nejnovější model kuchyňských robotů KitchenAid, který nese kódové označení 5KSM175. Jedná se o po generace oblíbený pětilitrový přístroj.

A můžete se vsadit, že vám ještě další generaci vydrží.

První část recenze...
Druhá část recenze...

 

Volitelné příslušenství kuchyňského robotu 5KSM175

kuchyňský robot kitchenaid příslušenství

Příslušenství kuchyňských robotů KitchenAid se liší pouze mezi pětilitrovými a sedmilitrovými variantami modelů. Všechny komponenty, na které jste byli zvyklí u staršího modelu 5KSM150, ale dokonce i takové, co se třeba dvacet let nevyrábí, budou na novém modelu perfektně fungovat.

Ke kuchyňskému robotu Artisan 5KSM175 můžete zakoupit velké množství příslušenství, které vám usnadní život a rozšíří funkční hodnotu celého přístroje.

Nejvíce prodávané příslušenství je mísa s přesným ohřevem 5KSM1CBET, Balíček s příslušenstvím FPPC, Keramická mísa 5KSMCB5LW a více barevných variant, Krouhač/kráječ MVSA se třemi bubínky, Kryt na mísu KBC90N, Kryt na skleněnou mísu, Lis na ovoce a zeleninu FVSP, Lis na těstoviny KPEXTA, Mlýnek na maso FGA, Mlýnek na maso/zeleninu/ovoce 5FVSFGA, Food processor 5KSM2FPA, Mlýnek na obilniny GMA, Nalévací štít KN1PS, Nástavec na plnění klobás SSA, Nástavec na ravioly KRAV, Násypka FT, Nerezová mísa 3l KB3SS, Nerezová mísa 4,28l K45SBWH, Nerezová mísa 4,83l K5THSBP, Obal na robot KMCC1WH, Odšťavňovač 5KSM1JA, Odšťavňovač citrusů JE, Otvírač konzerv CO, Plochý šlehač K5THCB/K45B, Plochý šlehač se stěrkou 5KFE5T, Sada krouhacích nožů EMVSC, Skleněná mísa 4,83l KGB, Matná skleněná mísa 4,83l 5K5GBF, Šlehací metla K45WW, Strojek na těstoviny 5KPSA, Zmrzlinovač KICA, Stojan na sušení těstovin KTMP-CLR, Strojek na těstoviny 5KSMPSA, Hnětací hák K45DH.

Použití a využití

Roboty modelové řady Artisan od společnosti KitchenAid jsou primárně určeny pro domácnost. Své místo ale najdou klidně i v menší restauraci nebo cukrárně, výkonu na to mají dost. Maximální doba zatížení je cca 10 minut dle tuhosti těsta. Robot KitchenAid zvládá zpracovat těsto až do hmotnosti 2,25 kg, tj. 1,2 kg mouky, což je hmotnost, kterou v domácích podmínkách nezvládne každý. Pokud často pečete např. chleba pro větší rodinu, je tohle právě ta správná volba. Veškeré příslušenství je omyvatelné bez problémů v myčce – ověřeno praxí.

Závěr

Robot Artisan 5KSM175 od společnosti KitchenAid patří k tomu nejlepšímu, co se na světě vyrábí a nadto velmi dobře vypadá. Výrobce si je toho samozřejmě vědom a tomu odpovídá i cena.


kuchyňské roboty kitchenaid příslušenstvíNáš tip: Máte všechno potřebné příslušenství?

Kuchyňský robot především míchá, šlehá a hněte. Kdo kupuje roboty s patnácti funkcemi v základu, je nejčastěji zklamán hned těmi nejdůležitějšími. KitchenAid ovšem nabízí také spoustu dalších funkcí - jako plně kompatibilní přídavná zařízení. Vyberte si jen takové, které opravdu chcete!

 

První část recenze...
Druhá část recenze...

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.