2. díl recenze - varný robot KitchenAid Artisan

recenze KitchenAid Artisan varný robotKategorie: Recenze Kitchenaid

Čtete recenzi na varný robot KitchenAid Artisan, který nabízí možnosti, které dosud v kuchyni žádný spotřebič nenabízel.

1. úvod recenze
2. popis všech funkcí
3. základní vlastnosti a parametry
4. standardní příslušenství
5. volitelné příslušenství, závěr
 

 

Varný robot KitchenAid Artisan: Co všechno umí?

Nejdůležitější u multifunkčních pomocníků jsou samozřejmě jejich funkce. Nikdo si do domácnosti nepořídí automaticky fungující hrnec spojený s robotem jen kvůli tomu, že dobře vypadá...

 

varný robot fotografie ze stran detaily

...a že vypadá opravdu skvěle, o tom se snadno přesvědčíte třeba na této sérii fotografií. Americký trh je nejnáročnější na světě. Přístroje musejí být nejen geniální, nejen snadno ovladatelné, ale nadto i nádherné.

  • VAŘENÍ: v režimu vaření umožňuje varný robot vytvářet chutné polévky a bisques. Tento režim je také ideální pro výrobu marmelády a želé, případně zpracování dalších potravin, které vyžadují několik minut varu. Varný robot disponuje přesným snímání teploty uvnitř hrnce, což využijete hlavně při přidávání dalších surovin s rozdílnou teplotou, kdy velice rychle reaguje a ohřev přizpůsobí k udržení zvolené teploty.
  • SMAŽENÍ: režim smažení je určen pro přípravu lahodných minutek, orientálních pokrmů či lehkých míchaných vajec se slaninou.
  • DUŠENÍ: režim dušení nabízí širokou škálu z předprogramovaných metod pro vytváření nejrůznějších pokrmů od omáček až po rizoto. Ať už se rozhodnete vařit guláš, holandskou omáčku či Ratatouille, přednastavení režim vám umožní přípravu těchto jídel rychle, snadno a přesto dokonale.
  • NAPAŘOVÁNÍ: režim napařování s použitím horního, dolního či vnitřního koše pro napařování potravin umožňuje perfektní a nízkokalorickou přípravu zeleniny, ryb, mušlí apod., což je ideální volbou pro choulostivé potraviny či suroviny, které vyžadují vaření s nepřímým teplem. S napařovacími košíky máte možnost přípravy více chodů najednou.
  • MÍCHÁNÍ: Přesné míchání a obracení surovin bez jejich poškození, rovnoměrné vaření za stálého jemného míchání, lepší promíchání jednotlivých přísad
  • PYRÉ: režim pyré kombinuje vaření a sekání, díky němuž docílíte perfektních výsledků zejména při přípravě hummusu a podobných pokrmů vyžadujících kombinaci vaření a sekání.
  • TĚSTO: připravte těsto snadno a s minimálním úsilím, ať už se vrhnete na přípravu domácí pizzy, chleba či jiného pečiva.

varný robot při práci recepty recenze
Pohled shora prozradí podstatu geniality varného robota - nádoba s nepřilnavým povrchem je neustále udržovaná na zvolené teplotě, zatímco obsah můžete i nemusíte průběžně zpracovávat hnětením, mícháním nebo sekáním. Není proto potřeba pokrmy v průběhu vaření přemisťovat do mixéru, nebo nejprve špinit food processor krájením zeleniny.


varný robot kitchenaid artisan 5KCF0104ENáš tip: Varné roboty Artisan 5KCF0104

Vyšší model varného robotu, nebo chcete-li Cooking processoru KitchenAid Artisan. Vyberte si v jedné ze šesti korporátních barev, ideálně tak, aby varný robot vypadal dobře vedle dalších vašich spotřebičů KitchenAid.

 

Pokračování recenze - vlastnosti a parametry
Předchozí díl - úvod recenze

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás!

Provozovatel

HOMEWARE s.r.o.
Syrovice 349
664 67 Syrovice

Tel.: +420 725390797
E-mail: obchod@homeware.cz
HOT-LINE

tajine

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail pro odběr novinek:

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.